راهنمای خرید کارتن از کارخانه کارتن سازی

در صنعت بسته بندی انتخاب کارتن با اندازه و ابعاد متناسب با حرفه کاری از اهمیت بالایی برخوردار است. همان طوری که می دانید صنایع مختلفی امروزه جهت بسته بندی و حمل و نقل محصولات خود به کارتن نیاز دارند اما نوع برش، ابعاد و طرح چاپ شده روی کارتن می تواند تاثیر زیادی روی افزایش راندمان کاری و فروش بالای محصول خواهد گذاشت. در زمان تولید کارتن در کارخانه کارتن سازی افزون بر طرح و ابعاد کارتن استحکام کارتن نیز باید در نظر گرفته شود که زحمات فراوان جهت طراحی آن از بین نرود. در ادامه قصد داریم شما را جهت خرید و طراحی کارتن راهنمایی کنیم.


انواع کارتن بسته بندی


انواع کارتن بسته بندی جهت اهداف متفاوتی مانند حمل و نقل و بسته بندی کالاهای مختلف به کار برده می شوند. به دلیل این که اکثر صنایع جهت بسته بندی و حمل و نقل محصولات خود به این کارتن ها نیاز دارند، تقاضا برای این کارتن ها فراوان است. قیمت کارتن بسته به نوع آن و تعداد لایه های ورق کارتن میتواند متغییر باشد. برای سفارش کارتن بهتر است با دسته بندی های مختلف کارتن بسته بندی آشنا شوید.


انواع کارتن بسته بندی از نظر مدل به صورت زیر می باشد.


۱_ کارتن های تاشو


یکی از متداول ترین کارتن های بسته بندی کارتن تاشو می باشد. تقریبا تمامی محصولات داخل فروشگاه ها در زمان نگهداری در انبار و قبل از چیدن داخل قفسه ها در این کارتن ها قرار می گیرند. شرکت هایی که از این کارتن ها برای بسته بندی استفاده می کنند می توانند نام برند یا لوگو خود را روی کارتن چاپ کنند.


۲_ کارتن تخم مرغ


جهت حمل و نقل تخم مرغ و جلوگیری از وارد شدن ضربه و شکستگی آن از این نوع کارتن ها استفاده می شود. برای تولید این کارتن ها از خمیر قالب و روزنامه های بازیافتی استفاده می شود و قیمت کارتن بسته بندی نسبت به سایر روش ها مقرون به صرفه تر است.


۳_ کارتن های دایکاتی


این کارتن ها در صنایع کارتن جهت تهیه کارتن سوراخ دار، دسته دار و تلسکوپی استفاده می شود. این کارتن ها شکل خاصی ندارند و ممکن است در انواع مختلف ساخته شوند. با توجه به میزان ریزش بالا، قیمت کارتن دایکاتی نسبت به کارتن معمولی بیشتر است.


انواع کارتن ها از نظر تعداد لایه ها به صورت زیر است؛


۱_ کارتن سه لایه


همان طوری که از نامش پیداست این کارتن از سه لایه تشکیل شده است که جنس لایه زیری و رویی از لاینر و جنس لایه میانی آن از فلوت می باشد. کارتن سه لایه پر کاربرد ترین نوع کارتن در صنایع بسته بندی است که قیمت مناسب این کارتن به علاوه استحکام کافی باعث شده است تا بیش تر صنایع از آن جهت بسته بندی محصولات مختلف استفاده کنند.


۲_ کارتن ۵ لایه


کارتن پنج لایه از سه لایه صاف لاینر و دو لایه فلوت تشکیل شده است که به وسیله چسب در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. این کارتن ها به دلیل داشتن تعداد لایه های بیش تر به نسبت کارتن های ۳ لایه محکم تر هستند و قیمت بیش تری نیز دارند. این کارتن ها به دلیل مقاومت و استحکام بالا در صنایع مختلف کاربرد دارند. توجه داشته باشید که به خاطر مصرف بیشتر کاغذ و مواد اولیه ، قیمت کارتن پنج لایه از قیمت کارتن 3 لایه بیشتر است.


کارتن لمینتی


یکی دیگر از انواع کارتن ها کارتن های لمینتی می باشد. لمینت نوعی پوشش پلاستیکی بوده که افزون بر صنعت چاپ و بسته بندی امروزه در صنایع دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از موارد مصرف لمینت در تهیه کارتن است. کارتن های لمینتی امروزه طرفداران زیادی در بین صنایع مختلف به خود اختصاص داده اند. اما در هنگام سفارش قیمت بیشتر کارتن لمینتی نسبت به کارتن های با چاپ فلکسو را باید در نظر بگیرید. این کارتن ها جهت بسته بندی محصولاتی که به نگهداری بیش تری نیاز دارند به کار می روند.


انتخاب نوع چاپ کارتن با توجه به ویژگی‌ها


چاپ روی کارتن دارای روش ها و انواع مختلفی است که هر کدام با دیگری تفاوت دارند. در ادامه به برخی از روش های چاپ روی کارتن اشاره می کنیم:


۱_ چاپ فلکسو


در این روش طرح با نوشته مستقیما روی کارتن چاپ می شود که این عمل از طریق فلکسوگرافی انجام می شود. فلکسوگرافی به راحتی روی کارتن های با سطح هموار و ناهموار قابل اجرا می باشد. از این روش معمولا جهت چاپ نوشته استفاده می شود. البته این بدان معنا نیست که روش فلکسو گرافی قادر به چاپ عکس روی کارتن نمی باشد بلکه استفاده از این روش جهت چاپ نوشته رایج تر است.


۲_ چاپ لمینت


در کارتن لیمنتی، چاپ مستقیماً روی کارتن انجام نمی شود بلکه ابتدا روی کاغذ یا برچسب دیگر چاپ شده و سپس روی کارتن چسبانده می شود. یکی از انواع چاپ غیر مستقیم چاپ افستی می باشد. در چاپ افستی ابتدا نوشته، طرح و عکس روی لیبل یا برچسب چاپ شده و سپس به کارتن چسبانده می شود. کارخانه کارتن سازی فاطر یکی از پیشرفته ترین تولیدکنندگان کارتن لمینتی در تهران به حساب می آید. برای سفارش کارتن لمینتی به لینک زیر مراجعه کنید :


انواع فلوت کارتن


فلوت کارتن تعیین کننده موج ورق کارتن می باشد. فلوت کارتن دارای پنج نوع A فلوت، B فلوت، C فلوت، E فلوت و F فلوت می باشد؛


A فلوت


گروه فلوت A دارای کنگره و دندانه های بلند با ارتفاع ۴.۵ تا ۵ میلی متر بوده و در هر متر دارای ۱۰۵ تا ۱۲۵ دندانه است که این ویژگی باعث استحکام بیش تر و مقاومت کارتن می شود.


B فلوت


دندانه های این فلوت نیز بلند بوده و ارتفاع ۲.۱ تا ۲.۹ میلی متر دارد که نسبت به فلوت A ضعیف تر است. بنابراین این فلوت داری مقاومت و استحکام خوبی در برابر ضربه و له شدگی است اما نسبت به فلوت A مقاومت کم تری دارد.


C فلوت


مقاومت این فلوت معمولی بوده و کم تر از فلوت A و  B می باشد. ارتفاع دندانه های آن ۳.۵ تا ۳.۷ بوده و شمارش دندانه های آن در هر متر ۱۲۰ تا ۱۳۵ می باشد.


E فلوت


دندانه های این گروه ۱.۱ تا ۱.۶ میلی متر است و تعداد شمارش دندانه ها در هر متر ۲۹۰ تا ۳۲۰ عدد می باشد. این فلوت مقاوم ترین فلوت در برابر ضربه و له شدگی است و سطح بسیار صافی دارد.  این گروه جهت چاپ و لمینت بسیار مناسب است.


F فلوت


بلندای دندانه های این فلوت ۸٪ می باشد و کم ضخامت ترین نوع ورق در کارتن سازی شناخته می شود که از آن در ساخت کارتن و بسته بندی ادکلن، لوازم آرایشی، عطر، اسپری و... استفاده می شود. شمارش دندانه ها در هر متر ۴۲۰ عدد می باشد.


مراجعه به کارتن سازی معتبر


برای سفارش خرید کارتن باید به تمامی موارد ذکر شده، دقت و توجه داشته باشید. پیشنهاد ما به شما مراجعه به یک کارخانه کارتن سازی معتبر مانند کارتن سازی فاطر است. برای خرید انواع کارتن میوه، کارتن تخم مرغ و کارتن لمینتی به سایت faterpack.ir مراجعه کنید. کارتن سازی فاطر در کنار کارخانه های بزرگ کارتن سازی مانند کارتن سازی کوشا کارتن، کارتن سازی آریانا سلولز، کارتن میهن و کارتن کاسپین جز بزرگترین مجموعه های بسته بندی در استان تهران است.


منبع : https://b2n.ir/w63646

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *